Ana ludački prevarila njujoršku elitu, živela bolje od predsednika, a sad... Vratila se u stilu, pa zamešala! VIDEO
Ana Sorokin, Foto: Dominik Bindl / Getty images / Profimedia

SVI HTELI DA JOJ VIDE NOGU

Ana ludački prevarila njujoršku elitu, živela bolje od predsednika, a sad... Vratila se u stilu, pa zamešala! VIDEO

Ana je 2019. godine osuđena za tešku krađu u Njujorku i trebalo je da ide u zatvor na 12 godina

Objavljeno:

Ana Sorokin, prevarantkinja poznata i kao Ana Delvi, i žena po kojoj je snimljena Netfliks serija "Inventing Ana", privukla je pažnju svojim plesnim nastupom u prvoj epizodi nove sezone američkog šoua "Ples sa zvezdama".

Devojka koja je uspela da ubedi mnoge poznate ličnosti da je ćerka naftnog tajkuna koji vredi skoro 70 miliona dolara izašla je na podijum u pratnji profesionalnog plesača Ezre Sose, a otplesala je ča-ča uz hit Sabrine Karpenter „Espreso“.

Pored plesnih pokreta, mnogi su primetili da je Ana u televizijsku emisiju došla sa zatvorskom „nanonogicom” oko skočnog zgloba, koja je za ovu priliku bila ukrašena kristalima.

Ann Delvi je rođena u Rusiji kao Ana Sorokin 1991. godine. Kada je imala 16 godina, preselila se u Nemačku, kasnije u London, Pariz, a zatim u Njujork.

Godinama se pretvarala da je nemačka plemkinja i tako obmanjivala njujoršku elitu i uzdizala se u njihovim krugovima.

Ubrzo je počela da živi u luksuzu, a nakon otkrića prevare, završila je u zatvoru. Ana je 2019. godine osuđena za tešku krađu u Njujorku i trebalo je da ide u zatvor na 12 godina. Ona je prevremeno puštena zbog dobrog ponašanja, ali je ponovo uhapšena samo šest nedelja kasnije. Delvi je 2019. osuđena po osam tačaka optužnice, uključujući tešku krađu. Inače, uspela je da prevari banke i luksuzne hotele i od njih uzme više od 200.000 dolara. Ona je takođe osuđena za pokušaj velike krađe nakon što je pokušala da na prevaru dobije bankarski kredit od 22 miliona dolara.

Puštena je zbog dobrog ponašanja u februaru 2021. godine, a samo mesec dana kasnije ponovo ju je pokupila imigraciona i carinska služba SAD. Zatim su je smestili u popravni dom, a 2022. puštena je uz kauciju. Sada je u kućnom pritvoru, a nedavno je dobila dozvolu da slobodno šeta Njujorkom, ali i dalje mora da nosi zatvorsku „nanonogicu“.

Ana Sorokin
Ana Sorokin foto: Dominik Bindl / Getty images / Profimedia

Ona je sa zadovoljstvom prihvatila poziv da učestvuje u „Plesu sa zvezdama“ (u kojem se sa njom takmiče glumac Erik Roberts, gimnastičar Stiven Nedorošik, košarkaš Dvajt Hauard, glumica Tori Speling…), uz komentar:

„Šta je najgore što može da se desi? Pa neće me uhapsiti što sam loše plesala“, rekla je Ana, koja, sudeći po poenima, nije impresionirala žiri, ali je privukla veliku pažnju publike.

Bonus video:

03:51

PENZIONERI ŽRTVE PREVARA JER IH GAĐAJU TAMO GDE SU NAJOSETLJIVIJI! Psiholog: Manipulatori su edukovani za ubeđivanje

(Espreso/ Jutarnji list/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.